Bo i stuga

Alldeles invid sjön Treen ligger fem nybyggda stugor omgärdade av den vackra värmländska naturen. Skogen. Vattnet. Friheten.

Samtliga fem stugor är byggda 2009/2010. De är fullt utrustade med vatten, avlopp, kök, WC och dusch. Treens camping disponerar över stuga 4-6 medan Fredros Gård disponerar över stuga 7-8.

Våra stugor

Vi har tre stugor att välja mellan. Stuga 4 och 6 är ca 45 kvm och har en altan på 12 kvm. Stuga 5 är ca 25 kvm med en altan på 12 kvm. Hustypen är en s.k. växarstuga, vilket innebär att stugan kan byggas ut med två sovrum.

Stuga 4 och 5 finns för korttidsuthyrning.
Stuga 6 är för närvarande långtidsuthyrd.

Stuga 4

Denna stuga har ett fantastiskt läge på en egen udde med utsikt över sjön Treen! Stugan har vatten, avlopp, WC/Dusch, kökspentry, TV, matplats, och två sovrum med 4-5 bäddar (våningssäng med 2-3 bäddar, samt två separata sängar). Verandan ligger avskilt och här kan man avnjuta dagens alla måltider med en känsla av exklusivitet. Den vedeldade bastun nere vid vattnet är en upplevelse i sig!

Stuga 5

Vackert inramad av en gärdsgård ligger denna stuga. Den har vatten, avlopp, WC/Dusch, kökspentry, TV, matplats och sovplats med en våningssäng. Dessutom en veranda med utsikt över sjön – väl värt ett besök!

Endast 50-100 m från stugorna finns en kommunal badplats med långgrund sandbotten, perfekt för barnfamiljer! Sommartid är även campingreceptionen öppen, där glass, godis och dricka mm säljes.

 

Kontakta oss

Besöksadress:

Fredros, 670 35 Gunnarskog

Tel: +46-(0)70-7916781

Mail: info@treenscamping.se

Godkänd för F-skatt

Org nr: 556809-4147