Bo i stuga

Alldeles invid sjön Treen ligger fem stugor omgärdade av den vackra värmländska naturen. Skogen. Vattnet. Friheten.

Samtliga fem stugor är byggda 2009/2010. De är fullt utrustade med vatten, avlopp, WC och dusch, samt kök (med diskmaskin).

Endast 50-100 m från stugorna finns en kommunal badplats med långgrund sandbotten, perfekt för barnfamiljer! Sommartid är även campingreceptionen öppen, där glass, godis och dricka mm säljes.

Våra stugor

Stuga 4, 6 och 8 är 45 kvm stora.
Stuga 5 och 7 är 25 kvm stora.
Alla stugor har en varsin altan på 12 kvm.

 

Stuga 4

Denna stuga har ett fantastiskt läge på en egen udde med utsikt över sjön Treen! Stugan har vatten, avlopp, WC/Dusch, kökspentry, TV, matplats, och två sovrum med 4-5 bäddar (våningssäng med 2-3 bäddar, samt två separata sängar). Verandan ligger avskilt och här kan man avnjuta dagens alla måltider med en känsla av exklusivitet. Den vedeldade bastun nere vid vattnet är en upplevelse i sig!

Stuga 5

Vackert inramad av en gärdsgård ligger denna stuga. Den har WC/Dusch, kökspentry, TV, matplats och två separata sängar. Dessutom finns en veranda med utsikt över sjön – väl värt ett besök!

Stuga 6

Uppe på en liten höjd ligger denna stuga med en fantastisk utsikt! Även denna stuga har WC/Dusch, kök, två separata sovrum och vardagsrumsdel. Sommartid kan frukosten avnjutas i österläge på en tillbyggd liten uteplats.

 

Stuga 7

Denna stuga är likvärdig med stuga nr.5.

 

Stuga 8

Denna stuga delar uppfart med stuga nr.7 och är därför exemplariska att hyra tillsammans. Emellan stugorna finns en vedeldad bastu med en oslagbar utsikt (OBS! Fanns inte då kortet togs.)

Kontakta oss

Besöksadress:

Fredros, 670 35 Gunnarskog

Tel: +46-(0)70-7916781

Mail: info@treenscamping.se

Godkänd för F-skatt

Org nr: 556809-4147