Bo i stuga

Alldeles invid sjön Treen ligger fem stugor omgärdade av den vackra värmländska naturen. Skogen. Vattnet. Friheten.

Samtliga fem stugor är byggda 2009/2010. De är fullt utrustade med vatten, avlopp, WC och dusch, samt kök (med diskmaskin).

Endast 50-200 m från stugorna finns en kommunal badplats med långgrund sandbotten, perfekt för barnfamiljer! Sommartid är även campingreceptionen öppen, där glass, godis och dricka mm säljes.

Våra stugor

Stuga 4, 6 och 8 är 45 kvm stora.
Stuga 5 och 7 är 25 kvm stora.
Alla stugor har en varsin altan på 12 kvm.

OBS! Vi har även timmerstugor att erbjuda via Fredros Gård. Följ länken för mer information!

 

Stuga 4

Denna stuga har ett fantastiskt läge på en egen udde med utsikt över sjön Treen! Stugan har vatten, avlopp, WC/Dusch, kökspentry, TV, matplats, och två sovrum med 4-5 bäddar (våningssäng med 2-3 bäddar, samt två separata sängar). Verandan ligger avskilt och här kan man avnjuta dagens alla måltider med en känsla av exklusivitet. Den vedeldade bastun nere vid vattnet är en upplevelse i sig!

Stuga 5

Vackert inramad av en gärdsgård ligger denna stuga. Den har WC/Dusch, kökspentry, TV, matplats och två separata sängar. Dessutom finns en veranda med utsikt över sjön – väl värt ett besök!

Stuga 6

Uppe på en liten höjd ligger denna stuga med en fantastisk utsikt! Även denna stuga har WC/Dusch, kök, två separata sovrum och vardagsrumsdel. Sommartid kan frukosten avnjutas i österläge på en tillbyggd liten uteplats.

 

Stuga 7

Denna stuga är likvärdig med stuga nr.5.

 

Stuga 8

Denna stuga delar uppfart med stuga nr.7 och är därför exemplariska att hyra tillsammans. Emellan stugorna finns en vedeldad bastu med en oslagbar utsikt!

Kontakta oss

Besöksadress:

Fredros, 670 35 Gunnarskog

Tel: +46-(0)70-7916781

Mail: info@treenscamping.se

Godkänd för F-skatt

Org nr: 556809-4147